Controle over wereldwijde producties, door realtime inzicht in de status van teelten

Teeltregistratie in de cloud

Crops Online is een online crop management systeem waarin allerlei teeltgegevens worden vastgelegd. Dit betreft teelten die zowel in eigen beheer plaatsvinden als contractteelten bij andere partijen. Het systeem is derhalve uitermate geschikt voor veredelingsbedrijven, tuinders en handelsbedrijven in bloemen, planten en AGF.

De registratie kan handmatig of middels een automatisch koppeling met ERP systemen. Zodoende hebben de contracteigenaren direct inzicht in de voortgang en kwaliteit van de teelten. Vanuit Crops Online kunnen deze bedrijven de teeltgegevens automatisch overzetten in hun eigen ERP systeem. Dit systeem verzorgt dus ook de koppeling tussen het ERP systeem van de telers en het ERP systeem van de veredelings- en handelsbedrijven.

De voordelen van Crops Online

  • 24/7 wereldwijd inzicht in uw teelten: Overal en altijd inzicht in de voortgang van uw teelten. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.
  • Veilig en betrouwbaar werken: Beveiliging op topniveau, betrouwbare service en geen IT-kennis nodig.
  • Flexibele abonnementen: Uw abonnement is altijd te wijzigen - u betaalt alleen voor wat u gebruikt.
  • Online samenwerken: Werk makkelijk online samen met uw collega's, producenten en leveranciers.
  • Geen specifieke hardware nodig: Omdat Crops Online op het Internet werkt, heeft u geen specifieke hardware (zoals een database server) aan te schaffen om er mee te kunnen werken. 
  • Meerdere talen: Crops Online is te gebruiken in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Crops Online video's

Gratis en vrijblijvend proefabonnement (zonder activeringskosten)

Wilt u 30 dagen lang alle modules uitproberen zonder activeringskosten te betalen? Sluit dan gratis en vrijblijvend een proefabonnement af, dit kan door de onderstaande knop in te drukken. 

 

 

Nieuwsbrieven

Wilt u de nieuwsbrieven van Crops Online ontvangen of nog eens nalezen, druk dan op de onderstaande knop.