Nieuwsbrief 4 - 2014

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van Crops Online, de digitale nieuwsbrief over onze webapplicatie. Met deze nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Crops Online. De applicatie waarmee u controle heeft over uw wereldwijde producties door realtime inzicht in de status van uw teelten.

Voordelen van registratie in Crops Online

Crops Online is een systeem waarmee teeltgegevens worden vastgelegd in de cloud, hierbij moet u denken aan de activiteiten die tijdens de teelt plaatsvinden. Maar naast de activiteiten kunt u ook de oogstverwachtingen, oogstmomenten en periodieke teeltcontroles in Crops Online vastleggen.

Crops Online draait in de cloud. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in de status van uw teelten. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Naast het real time inzicht in de status van uw teelten, heeft het werken met applicaties in de cloud nog meer voordelen, bijvoorbeeld:
  • Veilig en betrouwbaar werken: Beveiliging op topniveau, betrouwbare service en geen IT-kennis nodig.
  • Flexibele abonnementen: Uw abonnement is altijd te wijzigen - u betaalt alleen voor wat u gebruikt.
  • Online samenwerken: Werk makkelijk online samen met uw collega's, producenten en leveranciers.
  • Geen specifieke hardware nodig: Omdat Crops Online op het Internet werkt, heeft u geen specifieke hardware (zoals een database server) aan te schaffen om er mee te kunnen werken.
Crops Online is tevens te gebruiken op een tablet of iPad, zodat u ook tijdens reizen snel en eenvoudig inzicht hebt in uw teelten.

Crops Online versie 2.2.1

Sinds september is versie 2.2.1 van Crops Online is in productie. Hierin zijn onder andere volgende zaken gerealiseerd:
  • De tree is volledig vernieuwd met duidelijkere opbouw.
  • Bij check items zijn de Save en Cancel knop nu altijd zichtbaar op het scherm.
  • Bij het opvragen van de kaart van een productielocatie wordt veel verder ingezoomd.
Neem contact met ons op om een volledige lijst te krijgen met alle aanpassingen in deze versie.

Nieuwe module

We zijn bezig met een nieuwe module waarmee het mogelijk is om op een snelle en eenvoudig inzicht te krijgen in de geplande en gerealiseerde omzet van uw oogsten.

Gratis en vrijblijvend proefabonnement

Wilt u 30 dagen lang alle modules van Crops Online uitproberen zonder activeringskosten te betalen? Sluit hiervoor gratis en vrijblijvend een proefabonnement af, dit kan door naar de site te gaan en dan daarvoor bestemde knop te drukken.

http://www.vanruijven-it.nl